Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

"Célunk, hogy minden lábbelink megbízható és
harmonikus kapocs legyen az ember és a természet között."

A természetjárók felszerelései közül a legfontosabb az adott célnak leginkább megfelelő komfortos lábbeli.
Termékeink kimondottan extrém igénybevételre lettek tervezve, de kiváló és kényelmes választás utcai viseletre is.

 

Műhelyünkben 1989 óta készítünk saját tervezésű lábbeliket a rendszeresen gyaloglók, túrázók, hegymászók, vadászok, fotósok, természetjárók speciális igényeire szabva. Mi sem bizonyítja jobban termékeink minőségét, mint, hogy 2019 októberében érkezett hozzánk javításra 20 éve készített bakancsunk.

Célunk a kezdetektől, hogy az egyedi gyártás előnyeit kihasználva kiváló minőségű, kézi munkával gyártott túracipőket és bakancsokat készítsünk. Termékeink alapanyagait szigorú minőségi követelmények alapján gondosan válogatjuk, mindig igazodva a felhasználási körülmények által megkövetelt igényekhez. Egyedi méretű lábbeliket is gyártunk, egészen 52-es méretig.

Cégünk otthona a Dunakanyar szívében, Nagymaroson található. Itt, ahol a Pilis és a Börzsöny találkozik, a Kéktúra átkel a Dunán, a piros jelzés mentén, a hegyek lábánál készülnek a MAUNA túra-, utcai és vadászcipők. A műhelyünk melletti minta- és bemutatóteremben vásárlási lehetőség nyílik kereskedők és egyéni vásárlók számára egyaránt.

Választékunkban szinte minden megtalálható az expedíciós bakancstól a könnyű utcai viseletig.

Nem csak gyártjuk, de elhivatott túrázókként használjuk is termékeinket. Emellett nagy gondot fordítunk a profi termék tesztelésekre is különböző extrém igénybevétel és terep szempontokat figyelembe véve.