Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyereményjáték szabályzat

NYEREMÉNYJÁTÉK – „Nyerj 40%-os Mauna kedvezményt” Játékszabályzat

 

A játék szervezője Mosonyi Annamária EV. (2626 Nagymaros, Rákóczi út 102.)  nyereményjátékot hirdet a Mauna Műhely Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/Mauna-M%C5%B1hely-518774804825624/)

A játék időtartama:

A nyereményjáték időtartama:
2019. november 23-a 12:00 óra és 2019. december 14. 23:55 óra között.
Sorsolás: 2019. december 15
Sorsolás helyszíne:
2626 Nagymaros, Rákóczi út 102.
Eredményhirdetés a sorsolás napján, legkésőbb a sorsolást követő 3. napon történik meg.
A szervező a résztvevő Játékosok közül a sorsolás napján elektronikus sorsolás útján választ ki 1 nyertest, amit facebook oldalán elérhetővé tesz.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött Facebook felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. A nyeremények sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték időszakában teljesítették a nyereményjáték kiírásának feltételeit.

A NYEREMÉNYJÁTÉK - „Nyerj 40%-os Mauna kedvezményt elnevezésű nyereményjáték feltételei:

A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt a poszt alatt kommentjükben leírják, hogy melyik a kedvenc túrázási útvonaluk vagy helyük.

A játékban nem vehetnek részt a Mosonyi Annamária EV. közeli hozzátartozói.
A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan kommentekért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú, témájú részvételek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A szervező továbbá, fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

 

Nyeremény

A nyertes a Mauna Műhely webshopján megjelenő termékekből választhat egy terméket, melyet a kiírásnak megfelelően 40% kedvezménnyel vásárolhat meg 2020 január 15-ig leadott rendelés esetén. A nyeremény 2020 január 15-e utáni rendelésre nem érvényes.

Nyertesek értesítése
A nyertest Facebook bejegyzésben és privát üzenetben értesítjük. A sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határ idejéről is tájékoztatást kap. A nyeremény átadására személyesen a Mauna Műhely bemutatótermében (2626 Nagymaros, Rákóczi út 102.) vagy postai úton kerülhet sor a nyertessel előre egyeztetett időpontban, legkésőbb a kedvezményes rendelés leadását követő 60 napon belül (jogvesztő határidő) jogosult.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertes nevét az átvételt rögzítő fényképet a honlapon és facebookon. A nyertes a nyereményjátékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy a neve a nyereményjátékkal kapcsolatban nyilvánosságra kerüljön.
 


Adatkezelés

Az adatkezelés a nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átvétel igazolásának céljából történik és az ehhez szükséges ideig tart. Adattovábbítás a cég képviselőitől eltekintve, harmadik személy részére nem történik. Adatvédelmi nyilatkozatunk itt megtekinthető:

https://www.maunabakancs.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3

Egyéb rendelkezések

A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználó, nyertes mulasztásából eredő következményekért. Abban az esetben, ha a nyertest nem lehet értesíteni, vagy nem reagál az értesítésre (ha az illető a Facebook üzenetet nem olvassa el, nem kapja meg, nem jelez vissza a nyeremény átvételével kapcsolatban stb.) Amennyiben a nyertes nyereményét az előre egyeztetett időpontban, határidőig nem veszi át, nyereményét elveszíti.

A nyeremény visszautasítható, de készpénzre nem váltható, másra át nem ruházható!

Mosonyi Annamária EV. -a játék szervezője jogosult arra, hogy jelen promóciós játékot bármely időpontban technikai, kereskedelmi vagy működési okból megszüntesse vagy a jelen játékszabályzatot megváltoztassa, ebben az esetben gondoskodik a játék résztvevőinek megfelelő tájékoztatásáról