Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tücsök - a Mauna ínyenc kutyusa

Tücsök - a Mauna ínyenc kutyusa

 

Tücsök vagyok, a Mauna főnöke, mert én mindent IS szem előtt tartok és ellenőrzők.
A fotókon úgy lehet könnyedén felismerni, hogy általában én vagyok az a fekete-fehér elmosódott csík minden képen  laugh
Most mondom, hogy az rágalmazás, amit Tücsök állít, hogy ő a főnök -ez biztos, hogy nem úgy van, mert hát az én vagyok. 

 

Én komolyan mindenhol IS ott vagyok. Láb alatt, amikor a bakancsokról képet akarnak készíteni, a műhelyben, a kertben, meg ott is, ahol kaja van. Lássátok be, ez azért nem kis meló. Főleg úgy, hogy van, amikor több helyen is van kaja, akkor azért jól fel kell mérni a terepet, hogy hol éri meg épp lennem. Azt hiszem ezt hívják piackutatásnak - szerintem ebben is baromi jó vagyok.

Amikor ide kerültem, Szöcske már itt lakott. Azzal riogatott, hogy ő egy iskolázott, jól nevelt kutya. Szerintem meg csak öreg és lusta, tekintve, hogy akkor ő már 1 éves volt én meg hát, ne szépítsük fiatal voltam… -azaz bocs, még mindig az vagyok… Oké, csak egy év van közöttünk, de a korral nem viccelünk, a papír az papír.

Ahogy mondtam mindent is szemmel tartok és Szöcskét is muszáj edzeni, ezért minden időmet elveszi a rohangálás. Az ilyen tevékenységhez pedig mint tudjuk, energia kell, meg persze pihenés, amiben szintén páratlanul jó vagyok. (ahogy az a képen is látható)

A gazdáim azt mondják, hogy beles vagyok és mindent megzabálok, de az istenért nem tudom nekik elmagyarázni, hogy honnan a fenéből lenne energiám, ha nem abból, hogy mindent megeszek, ami elém kerül, vagy… el tudok lopni. Jó hát, néha a macska kaját is, de azt meg önfeláldozásból teszem, nehogy Herkules (a macska) elhízzon. Mert ha elhízik, akkor diétára fogják, nekem pedig elhiheted, hogy borzalmas dolog a diéta. Én már csak tudom, mert én is diétáztam már, mert állítólag dagi voltam. Ez amúgy nettó hazugság, szerintem csak nagyon izmos voltam, de magyarázhatok ezeknek.

Mindenkit nagyon kedvelek és eme rajongásomat úgy fejezem, ki, hogy rögtön ráugrok kb. mindenkire, aki hagyja, meg arra is, aki amúgy nem. Azt azért elárulom, hogy egy kis kajával rajongási szintem szabad szemmel is jól láthatóan emelhető, ebben Hajnalka a nagy király, mert, hogy nála, hogy-hogy nem, valami rejtélyes módon mindig van egy kis császár szalonna. Állítólag valami ketogén diétán van – bármit is jelentsen ez. Ellenben baromira remélem, hogy erről a diétáról mesél a gazdámnak és akkor bevállalom a diétát, mert simán elélnék bármeddig is császár szalonnán vagy csülkön, vagy sült májon, vagy akármin, ami sok és húsból van. 
Ígérem, rögtön írok amint ketogén diétára fogtak  cool

Ezek vagyunk mi.... Szöcske és Tücsök, örök barátságban. 

Tartalomhoz tartozó címkék: rólunk